WP: Буданов пережив понад 10 замахів, але немовби "насолоджується небезпекою"



WP: Буданов пережив понад 10 замахів, але немовби

WP: Буданов пережив понад 10 замахів, але немовби " насолоджується небезпекою"

У ЗМІ передали, що друзі Кирила Буданова переймаються через відсутність у нього "хорошої оцінки ризиків". Росія двічі намагалась "дістати" начальника ГУР ракетами на його "Острові".

Друзі керівника Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Кирила Буданова схвильовані через його безрозсудність попри десяток замахів.

Про це у своїй колонці 17 квітня написав американський журналіст і помічник редактора The Washington Post Девід Ігнатіус.

Повідомляється, що Росія намагалася вбити Буданова щонайменше 10 разів. Ці замахи враховують два ракетні удари по штабу ГУР, який називають "Островом".

У 2023 році у Москві видали ордер на арешт керівника російської розвідки, підставою став удар по Кримському мосту. У листопаді минулого року стало відомо про отруєння дружини Буданова Маріанни важкими металами.

Ігнатіус зазначив, що, попри замахи, Буданов "не виглядає збентеженим". Журналісту навіть здалося, що розвідник "насолоджується небезпекою". Деякі друзі голови ГУР переймаються, що він може бути безрозсудним.

"Кирило досяг стільки успіхів у багатьох ризиках, у нього немає хорошої оцінки ризиків", — пояснив неназваний друг Буданова.