В ОПУ заявили, що без національного телемарафону Україна зіткнеться з медіахаосом



Телемарафон

Радник глави Офісу президента Сергій Лещенко вважає, що Україні потрібен національний телемарафон. За словами чиновника , без «Єдиних новин» у країні розпочнеться медіахаос.

В ефірі національного телемарафону представник Офісу Зеленського заявив, що спроби дискредитації «Єдиних новин» – частина російської пропаганди, повідомляє «НБН».

За словами радника керівника ОПУ, телемарафон було створено щоб він був джерелом верифікованої інформації, а не брехливих даних. Лещенко зазначив, що дискредитація джерел інформації – один із методів боротьби росіян проти нашої країни, тому ворог намагається дискредитувати «Єдині новини».

Чиновник заявив, що у разі відсутності національного телемарафону Україна зіткнеться з медіахаосом і за таких умов окупантам буде легше влаштувати провокацію, розколоти та послабити суспільство перед агресією РФ.

Нагадаймо, що минулого тижня Держдепартамент США вніс національний телемарафон до звіту щодо порушення прав людини в Україні. Радник керівника ОПУ Михайло Подоляк прокоментував критику «Єдиних новин» американським керівництвом.