Голова Північного апеляційного господарського суду Олег Хрипун не задекларував будинок у котеджному містечку «Вітаград», у якому, за його ж словами, він періодично “буває”. Будинок такої площі тут нині коштує понад 30 млн гривень . Про це йдеться у сюжеті Bihus.Info.

У декларації судді за 2023 рік вказані володіння земельною ділянкою у Чистопіллі, а також оренда будинку у Підгірцях. Власного житла, відповідно до декларації, у Хрипуна немає.

Втім, журналісти Bihus.Info помітили, що авто, яким користується суддя, вранці виїжджає із дорогого котеджного містечка «Вітаград», що під Києвом. Вартість будинків тут стартує від 18 млн гривень.

У самого Олега Хрипуна нерухомості тут немає. Але є у його колишньої тещі. Жінка значиться власницею земельної ділянки, на якій розташований двоповерховий маєток на майже 300 квадратів з власним басейном на території. В соцмережах забудовника сказано, що ціна такого котеджу нині – 870 тисяч доларів, тобто більше 34 мільйонів гривень.

У маєтку проживає колишня дружина судді, із якою він розлучився у 2014 році. Хрипун каже, що нібито не користується цією нерухомістю постійно, а періодично відвідує колишню дружину, тож і !буває тут!. А відтак наполягає, що не знає як і для чого декларувати цей маєток.