У РФ у Тулі намагаються захистити нафтосховище від атак БПЛА - "АТЕШ"



У РФ у Тулі намагаються захистити нафтосховище від атак БПЛА —

У РФ у Тулі намагаються захистити нафтосховище від атак БПЛА — "АТЕШ"

У місті Тула (Росія) війська країни-агресорки притягли до місцевого нафтосховища комплекс ЗРПК "Панцир С1". Таким чином противник намагається захистити об’єкт від українських атак.

Про посилення протиповітряної оборони на території РФ повідомили партизани "АТЕШ". "Telegram"-овий канал руху опору в понеділок, 8 квітня, зазначив: їхні агенти продовжують досліджувати об’єкти зберігання та переробки нафти, якими користуються окупанти.

Партизанам вдалося з’ясувати, що після недавньої атаки українських безпілотників на Тулу (на початку березня) до міста для прикриття промислової інфраструктури було перекинуто один комплекс "Панцир С1".

Нафтовосховище в Тулі росіяни намагаються оперативно спустошити, оскільки комплексів ППО недостатньо для повноцінного захисту всіх критично важливих об’єктів.

Вороже нафтосховище в Тулі qurikzideriqqqant

Нафтовосховища країни-агресора в Тулі

"Російська влада не може повною мірою захистити великі міста. Настав час змінити владу і ти можеш зробити в це свій внесок. Наші координатори завжди на зв’язку", – зазначили учасники "АТЕШ". Зв’язатися з ними можна через Telegram.

Місто Тула (РФ) на карті