На Одещині 14-річна дівчинка зарізала та спалила свою подругу



Читать на русском

На Одещині 14-річна дівчинка зарізала та спалила свою подругу

На Одещині 14-річна дівчинка зарізала та спалила свою подругу

Тіло школярки знайшов собачник на березі Дунаю.

В Ізмаїлі Одеської області у Корабельному парку 6 січня виявили труп малолітньої дівчинки. У жертви було два колоти ножові поранення в область грудей, тіло сильно обгоріло, передає Оглядач із посиланням на місцеві ЗМІ.

У вбивстві зізналася подруга вбитої, її вже затримано. І жертві, і підозрюваній – 14 років.

На труп школярки на березі Дунаю випадково натрапив місцевий житель, коли вранці гуляв із собакою у Корабельному парку.

Він побачив дим. Підійшовши ближче, виявив, що людина горить. Обличчя дівчинки було закрите пов’язкою. Чоловік негайно викликав поліцію.

Правоохоронні органи встановили, що загиблій 14 років, вона навчалася у дев’ятому класі. Джерела "Думської" у поліції розповіли: поруч із тілом знайшли ніж, пляшку від соняшникової олії, сірники, запальничку, обгорілі фрагменти ковдри та одягу.

Слідчі переглянули записи із камер відеоспостереження. Виявилося, що незадовго до смерті жертва гуляла у парку з подругою, також дев’ятикласницею. Дівчата навчалися в одній школі.

Неповнолітню затримали. Вона зізналася, що вбила подругу. За її словами, так вона "помстилася" за дрібні крадіжки, які жертва нібито кілька разів робила в неї вдома.

Підозрювана розповіла, що запросила шкільну подругу на берег річки, запевнила, що приготувала для неї сюрприз. Далі вона зав’язала дівчинці очі та попросила лягти на розстелену ковдру. Школярка двічі вдарила дівчинку ножем у серце, після чого підпалила.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК (навмисне вбивство).