Трампістку Грін пропонують оголосити “послом Путіна в Конгресі” через її антиукраїнську ідею



Член Палати представників США від Демократичної партії Джаред Московіц подав дві правки до законопроєкту допомоги Україні, спрямовані проти антиукраїнської трампістки, республіканки Марджорі Тейлор Грін. Про це повідомляє “Європейська правда“.

Одна з правок, яку Московіц подав спільно з однопартійцем Грегом Лендсменом, зазначає, що Грін “неодноразово намагалася блокувати допомогу Україні, граючи на руку незаконному порушенню суверенітету та територіальної цілісності України з боку Володимира Путіна”.

Крім того, у соцмережі X Грін поширювала російську дезінформацію, тому, як пропонують Московіц та Лендсмен, трампістку треба призначити “спеціальним посланцем Володимира Путіна в Конгресі США”.

Інша редагування авторства Московіца пропонує перейменувати офіс Марджорі Тейлор Грін на честь Невілла Чемберлена – прем’єра Британії, якому закидають умиротворення лідера нацистів Адольфа Гітлера.

Серія правок, які подала трампістка, викликають здивування. Одна з них пропонує, щоб американські законодавці, які проголосували за допомогу Україні, були зобов’язані вступити в Збройні сили України.

Інша – полягає у тому, що Україна повинна “закрити всі свої біолабораторії” й надати усі дані про такі “дослідження” уряду США, в іншому разі не отримає фінансування.