ЗСУ знищили танки та піхоту ЗС РФ під Вугледаром



Читать на русском

ЗСУ знищили танки та піхоту ЗС РФ під Вугледаром
ЗСУ знищили танки та піхоту ЗС РФ під Вугледаром

Українські захисники завдали ударів по російських танках та піхоті артилерією, коригуючи її дронами.

Об этом сообщает Компромат

На Донеччині в районі Вугледару українські захисники знищили ворожу піхоту та техніку. Про це повідомляє прес-служба військової частини А1108.

"Ніч була темною та холодною, а для окупантів останньою", — йдеться у лаконічному повідомленні прес-служби підрозділу.

На кадрах видно, як ЗСУ, використовуючи для коригування дрони, знищують російські танки та піхоту точними ударами артилерії на окремих ділянках.

За інформацією спікера штабу Одеської ОВ Сергія Братчука, "демілітаризують" на відео ворожу техніку та живу силу бійці 15-ї окремої бригади аеромобільної розвідки.

Як зазначив OSINT-аналітик та військовослужбовець ЗСУ під псевдонімом Tatarigami_UA у твіттері, близько тижня тому ворог перекинув у район Вугледару бригаду 3-го армійського корпусу. Підрозділ сформувався в Татарстані і переважно складається з етнічних "волзьких татар". 6 лютого командування ЗС РФ ухвалило рішення перекинути на Вугледарський напрямок бійців так званого добровольчого батальйону "Алга", що входить до складу 72-ї бригади 3-го армійського корпусу

"Це ще один показник того, що і 155, і 40 бригади вже не в змозі завдавати значних ударів, тому ворог використовує етнічні батальйони та мобілізованих, щоб утримати певний тиск. Результати передбачувано катастрофічні. Одна з колон знищена під Вугледаром 6 числа: було кілька колон, які намагалися прорватися з однаковими результатами", — написав він.

Одні з columnів, що були забиті поблизу Vuhledar на шостому: вони були several columns які стріляли за допомогою самих результатів. pic.twitter.com/NtseDobd5t

— Tatarigami_UA (@Tatarigami_UA) February 8, 2023

Источник: База компромата