"Несете ху*ню": мільйонер Слобоженко, який відпочиває за кордоном, гостро відреагував на питання журналістів (відео)



25-річний київський мільйонер Олександр Слобоженко зустрів запитання журналістів нецензурною відповіддю

Журналісти СтопКору зустріли київського мільйонера Олександра Слобоженка на вулицях столиці, щоб взяти в нього коментар щодо порушених проти нього справ, зокрема по 209 статті ККУ (легалізація, відмивання майна, здобутого злочинним шляхом, визнається вчиненою у великому розмірі). На запитання Слобоженко відповів: "Ви несете ху*ню".

Проте проблеми із законом не заважають Слобоженку насолоджуватися відпочинком за кордоном. Він виїхав з України, пояснюючи це непридатністю до служби через "серйозні проблеми зі здоров’ям".

Під час європейських канікул Слобоженко відзначився активним відпочинком, ганяючи на дорогих авто, вправно вправляючись у стрибках зі штангою, салютуючи у водоймі та катаючись на мотоциклах та снігоходах.

Олександр Слобоженко – український мільйонер, який заробляє в інтернеті на арбітражі, рекламі та трафіку.

У серпні 2022 року молодий бізнесмен оприлюднив у своїх соцмережах відео, на якому він за кермом суперкара їде Альпами в Італії. Хизується, що він та його друзі мають два Lamborghini Huracan та ще кілька спортивних машин. Після цього камера знімає з гелікоптера, як машини на великій швидкості мчать італійськими дорогами.

Минулого року його золотий Mercedes Benz W223 Maybach за півмільйона євро помітили в елітному комплексі відпочинку під Києвом. Пікантності ситуації додає той факт, що Слобоженка підозрюють у фінансових махінаціях та зв’язках із рф. А релаксує він у готелі, що належить родині високопосадовця з Нацполіції Наумова.

Також у червні 2023-го сталася "елітна" автотроща. На бульварі Лесі Українки у Печерському районі стикнулися дві дороговартісні іномарки – ніхто суттєво не постраждав, проте світлини аварії "завірусилися" у столичних пабліках. Тоді фігурувало ім’я друга Слобоженка – Романа, який є власником оранжевої Lamborghini Huracan Fluo Capsule, що потрапила у ДТП. Дописувачі припустили, що останнім часом саме Слобоженко міг користуватися цією яскравою автівкою.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому телеграм-каналі та Facebook !