Окупанти вранці обстріляли Куп’янський район



Читать на русском

Окупанти вранці обстріляли Куп’янський район

Окупанти вранці обстріляли Куп’янський район

У Харківській області російська армія протягом доби завдала ударів по щонайменше 16 населених пунктах Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів, є пошкодження цивільних об’єктів, постраждав чоловік.

Про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у фейсбуці.

За його даними, близько 6:50 1 грудня російська армія обстріляла Ківшарівку Куп’янського району, пошкодивши житлові будинки й об’єкти інфраструктури. Минулося без постраждалих.

Учора зранку у Ківшарівці ворожий снаряд влучив по території перед будівлею закладу освіти. У закладі вибито близько 30 вікон.

У селі Липці Харківського району, внаслідок мінометного удару російських військ, пошкоджень зазнало приватне домоволодіння, постраждав 52-річний цивільний. Постраждалому надана допомога на місці, шпиталізації він не потребував.

У Новоосиновому Куп’янського району ворожим вогнем пошкоджено приватний будинок.

У Вовчанську Чугуївського району ударом російської артилерії пошкоджене приватне домоволодіння.

Від ворожих обстрілів протягом доби потерпали також Уди Богодухівського району, Нестерне Чугуївського району, Дворічна, Синьківка й Петропавлівка Куп’янського району та інші населені пункти.

На Куп’янському напрямку тривають важкі бої.

Читайте також: Ворог майже 160 разів за добу вдарив по Запорізькій області

Розмінування територій Харківської області триває. За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 6,3 гектарів території та знешкодили 242 вибухонебезпечні предмети.