Ревва передумав засуджувати війну та повернувся до Росії, але його "вирізали" через Зеленського



Читать на русском

Ревва передумав засуджувати війну та повернувся до Росії, але його

Ревва передумав засуджувати війну та повернувся до Росії, але його "вирізали" через Зеленського

Уродженця Донеччини Олександра Ревву, відомого під сценічним імʼям Артур Пірожков, "спіткала доля Кіркорова". Російські ЗМІ заявили, що українець повернувся до РФ та знявся для новорічних шоу, але сцени з ним вирізали з ефіру через "дружбу" з президентом України Володимиром Зеленським.

Ситуацію порівняли з тим, як деяких опальних російських знаменитостей "скасували" за участь у "голій вечірці" ведучої Насті Івлєєвої. Свій коментар щодо позиції Ревви озвучив путініст, який займає посаду керівника федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією, Віталій Бородін.

"Ревва – друг Зеленського, я про це говорив неодноразово. Крім того, має подвійне громадянство. Всі ми знаємо, що він мав позицію щодо СВО спочатку іншу. Але потім він зрозумів, що через це почав втрачати гроші, перевзувся і, відповідно, вирішив знову приїхати в Росію заробляти. Але ми цього йому не дамо зробити", – відрізав Бородін.

Пірожкова  qkxiqdxiqdeihrant

Як повідомляється, Пірожков в 2022 році засудив війну в Україні та переїхав до Іспанії. Про повернення артиста стало відомо лише нещодавно.

"Вони сьогодні роблять все, щоб їх не вирізали і щоб вони знову повернулися на екрани. Але вони не чують позиції людей – звичайних громадян. Просять пробачення десь у Дубаях перед олігархами. А треба прислухатися до людей, які вважають, що телебачення без них лише виграє", – заявив росіянин.

Пірожкова

Нагадаймо, Ревва не їздив на Донбас після окупації. Подейкували, що він посварився з батьком через його провоєнну позицію і навіть став "ворогом" у Держдумі РФ. Саме Володимир Ревва і розповів, що Зеленський – "найкращий друг" його сина.

Пірожкова