Мозоль Ігор, одіозний чиновник Київоблгазу, святкує День народження за 20 тисяч доларів



Ігор Мозоль

Про це пише портал Моя Київщина.

Об этом сообщает Компромат 2.0

Ігор Мозоль, одіозний чиновник щодо якого давно ходять чутки та підозри у корупційних схемах, сьогодні, 17 березня закотив розкішну вечірку за понад 20 тисяч доларів. Про це журналістам порталу Моя Київщина стало відомо від обурених колег посадовця.

Директор з безпеки Київоблгазу, він же відомий схемщик Київської області за словами журналістів, вирішив зробити собі «маленький подарунок» з нагоди Дня народження, організувавши банкет в преміальному заміському комплексі Sobi Club, що поряд з Вишгородом. Про пристрасть чиновника жити на широку ногу добре відомо в області, тож гостей розважатимуть зірки вітчизняного шоу бізнесу.

На скріншоті отриманому редакцію порталу Моя Київщина від близького оточення посадовця видно час та місце проведення свята.

Звідки у звичайного директора з безпеки кошти на таке вишукане свято? Відповідь зрозуміла, мабуть, усім… Корупція, корупція та ще раз корупція. А також тарифні кошти, які щомісячно сплачують звичайні українці.

Як стало відомо журналістам порталу Моя Київщина, привітати Мозоля планують завітати обурені патріоти Київської області.

Источник: Инсайдер