На Бучанщині організація безпідставно отримала 250 тис. грн з бюджету

На Бучанщині організація безпідставно отримала 250 тис. грн з бюджету


На Бучанщині організація безпідставно отримала 250 тис. грн з бюджету

За пособництво у заволодінні бюджетними коштами під час ремонту укриття в житловому будинку, судитимуть директора товариства, яке безпідставно отримало 250 тисяч гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактами пособництва у привласненні чужого майна та службового підроблення (ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений здійснював технагляд за ремонтом укриття в підвальному приміщенні багатоповерхівки на замовлення комунального підприємства Білогородської сільської ради Бучанського району.

Достовірно знаючи, що підрядник у звітній документації викривив інформацію про реальний обсяг наданих послуг та використаних будівельних матеріалів, він погодив та підписав акт приймання виконаних робіт. На підставі цього документа підряднику перераховано бюджетні кошти.

Згідно з висновком судової будівельно-технічної експертизи, підрядна організація безпідставно отримала зайві понад 250 тисяч бюджетних коштів.

Обвинувальний акт стосовно підрядника розглядається у суді.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції №1 Бучанського РУП ГУНП в Київській області.

Нагадуємо, що аналітики визнали Ірпінь непрозорим містом.