Скандальна балерина з РФ ледь не потонула під час шторму на Мальдівах

Скандальна балерина з РФ ледь не потонула під час шторму на Мальдівах


Волочкова вирішила не розповідати , чи була твереза у цей час

Російська танцівниця зі скандальною репутацією Анастасія Волочкова поїхала на Мальдіви з подружкою-фотографом на відпочинок і також відзняти кліп на нову пісню. Під час перерви між зйомками почалась гроза, яка ледве не залишилась для балерини фатальною.

Скандальна балерина з РФ ледь не потонула під час шторму на Мальдівах

Анастасия Волочкова (фото из открытых источников)

У власному блозі в соціальних мережах Анастасія написала, що сукню, в якій вона знімалась, понесло сильним поривом вітру в океан. Волочкова побігала, щоб її врятувати, проте спіткнулась, впала в штормове море, і її почала накривати хвиля.

Від загибелі балерину порятувала її подруга, а вона сама пережила серйозний стрес. "Невластиві для Мальдів хвилі виникли через шторм, грім, зливу. Я побігла за сукнею, що полетіла від сильного вітру. Я не знала, що приплив і там уже глибоко. Ще й спіткнулася об корал і впала під воду. А я дуже боюся занурюватися у воду з головою. Накрита хвилею, я почала захлинатися і дико злякалася. Олена кинулася за мною і, схопивши за ноги, витягла на берег. Я дуже сильно захлинулася і злякалася. Очі у воді я не можу відкривати. Довго відходила від такого стресу", — розповіла російська зірка.

Проте Волочкова має схильність прикрашати і перебільшувати власні пригоди. При цьому є питання до її стану - про танцівницю давно говорять, що вона зловживає алкоголем, а таке на воді може бути смертельно небезпечним. Саме тому Волочкова і приховала коментарі до свого повідомлення про нещастя під час відпочинку — не хоче, щоб їй згадували про її шкідливу звичку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна російська балерина потрапила в дуже дивну ситуацію на Мальдівах.