Броварських підприємців запрошують на бізнес-семінар від U&We Hub: Бровари



Броварських підприємців запрошують на бізнес-семінар від U&We Hub: Бровари

4 грудня у Броварах пройде безкоштовний бізнес-семінар від U&We Hub: Бровари на тему: "Як сформувати справедливі ціни та піднімати їх без втрати клієнтів"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Трибуну-Бровари.

Правильно встановлена ціна на свій товар чи послугу — запорука сталого та прибуткового розвитку власної справи, а також добробуту її власника та всієї команди. Однак часто підприємці не розуміють, від чого відштовхуватися при формуванні оптимальної ціни. А соціально-відповідальні бізнесвумен взагалі схильні занижувати вартість своїх товарів та послуг, щоб вони були більш доступними для їх потенційних споживачів.

Щоб розібратись з усім цим, відвідайте бізнес-семінар, присвячений справедливому та ефективному ціноутворенню. Семінар проведе Єлєна Шепель, незалежна фінансова радниця, спеціалістка з питань персональних фінансів та фінансів бізнесу. Вона допомагає українським підприємцям адаптовувати ведення бізнесу під особистість власника та пояснює складні фінансові поняття простими словами.

Семінар відбудеться у понеділок 4 грудня 2023 з 17:00 до 19:00.

Деталі — при реєстрації.

Нагадаймо, що цьогоріч влада Броварів не планує проведення масових заходів та розваг на новорічно-різдвяні свята у місті.