При Трампі в Пентагоні теж бачили НЛО, але президенту США про них не повідомляли - WSJ



Читать на русском

При Трампі в Пентагоні теж бачили НЛО, але президенту США про них не повідомляли — WSJ
При Трампі в Пентагоні теж бачили НЛО, але президенту США про них не повідомляли — WSJ

Декілька співробітників Пентагону, які працювали за колишнього президента США Дональда Трампа, стежили за невідомими літаючими об’єктами, які тепер, імовірно, вважаються "повітряними кулями", проте Білому дому про інциденти не повідомляли.

Об этом сообщает Криминальная Россия

Про це пише газета The Wall Street Journal.

У публікації йдеться про те, що на той час Пентагону було не ясно, що це за об’єкти.

Раніше влада США повідомила, що в минулому вже відбувалися інциденти з "повітряними кулями", проте де саме вони відбувалися, не заявляли. За їхніми словами, адміністрація колишнього президента Трампа, певно, не помітила їх.

Тепер же, за даними видання, з’ясувалося, що в Пентагоні були поінформовані про інциденти і навіть були стурбовані тим, що вони пов’язані з Китаєм, який нібито використовував їх для тестування систем створення перешкод для радарів над секретними військовими об’єктами США. При цьому дані, зібрані про інциденти, що сталися за часів президентства Трампа, обмежені базовими оцінками, тому їх не поширювали ширше серед керівництва США.

У публікації йдеться, що виявлені на той час кулі були меншими і літали на нижчій висоті і меншою кількістю часу, ніж той, який був збитий 4 лютого, а також не літали над усією країною.

Источник: Роспресс