Екснардеп Віталій Данілов придбав квартиру за 17,1 мільйон гривень



Читать на русском

Екснардеп Віталій Данілов придбав квартиру за 17,1 мільйон гривень

Екснардеп Віталій Данілов придбав квартиру за 17,1 мільйон гривень

Нардеп від партії «Батьківщина» Віталій Данілов, який нещодавно склав повноваження, задекларував купівлю квартири за 17,1 млн гривень у житловому комплексі класу «преміум» у центрі Києва. Про це йдеться в його декларації за 2023 рік.

Право власності на апартаменти у 156 кв. м має дружина експосадовця — Оксана Данілова.

У декларації Віталія Данілова задекларовано цінне майно: зокрема, екснардеп вказав 42 годинники (Rolex, Patek Philippe, Audemars Piquet, Hublot, Cartier, Harry Winston, Richard Mille тощо), що знаходяться у власності подружжя.

Крім годинників, політик задекларував ювелірні вироби дружини, набір обладнання для спортзалу, диван за 325 тисяч гривень та твори мистецтва, серед яких картини і статуетки (наприклад, статуетка «Ріг достатку» та «Грецька богиня з рогом достатку»).

Згідно з декларацією, власного автопарку Данілов не має. У 2023 році він задекларував оренду двох автівок: Mercedes-Benz GLS 63 (2018, знаходиться у власності ТОВ «Газолінус», де Данілов є кінцевим бенефіціаром) та Mercedes-Benz G 63 AMG (2021 року, у власності ТОВ «Улф-Фінанс», де одним з кінцевих бенефіціарних власників є Сергій Тігіпко).

8 грудня 2023 року Верховна Рада достроково припинила депутатські повноваження Данілова.

368.media