Журналісти з’ясували, що експоліцейський Наумов "колекціонує" дорогі автівки та будує котеджне містечко



Журналісти з’ясували, що експоліцейський Наумов

Журналісти Bihus.Info з’ясували, що екскерівник Департаменту управління майном Нацполіції Іван Наумов після скандального звільнення продовжує набувати дорогі активи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Bihus.info.

У 2020 році Наумова звільнили з органів після розслідування Bihus.Info про роботу відпочинкового комплексу його родини під час карантину. Однак після звільнення поліцейського поруч з парканом комплексу відпочинку у травні 2022-го розпочалося нове будівництво. Це елітне котеджне містечко NAVY Village, де на 20 гектарах землі у Вишгородському районі Київщини має зрости готельний комплекс, СПА, пірс для яхт, та 75 котеджів. Ціна на котеджі 12-23 млн гривень.

Крім цього, Наумов продовжує користуватися елітними автомобілями. Кілька місяців тому він отримав довіреність на користування Aston Martin DBX 2021 року випуску. Авто перебуває у власності Олега Кошеля – друга Наумова. Сам Наумов пояснив, що автівка йому не належить. Окрім цього, журналісти помітили, що Наумов також регулярно користується MERCEDES-BENZ GLC 43 2020 року випуску. Така автівка зараз коштує близько 60 тисяч доларів. Авто записане на колишню дружину Івана Наумова. Ще одна автівка перебуває у власності сина експоліцейського Миколи Наумова. У 2021 юнак придбав Tesla model 3 2019, яка в середньому коштує від 25 до 30 тисяч доларів.

За даними журналістів, доходи Наумова, його сина та товариша Олега Кошеля за останні роки не є співмірними з витратами і набутими активами. Наумов не пояснив журналістам походження статків, назвавши себе звичайним пенсіонером, який шукає можливості заробити.

Нагадаймо, що заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек приховує елітне майно на Київщині та користується авто родини партнера очільника ростовського кримінального угрупування, а його дружина навіть після російського вторгнення не позбулася російського паспорта.