Одеситці дали 5 років тюрми за "продаж" 2 приладів нічного бачення та 8 радіостанцій



Жительку Одеси засудили до 5 років в’язниці за те, що вона продавала неіснуюче військове спорядження для українських захисників.

Об этом сообщает Правда РУ

Про це повідомила Одеська обласна прокуратура.

Мешканку Одеси визнано винною за фактом шахрайства з використанням електронно-обчислювальної техніки (ч. 3 ст. 190 КК України). Її засуджено до 5 років позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що жінка, приєднавшись до волонтерської групи у соцмережах, відслідковувала оголошення про пошук військового спорядження для захисників і пропонувала свій товар.

Відправити спорядження вона обіцяла після попередньої оплати на її банківську картку.

Так зловмисниця отримала понад 50 тисяч гривень за продаж 2 приладів нічного бачення та 8 радіостанцій.

Але замовникам нічого не відправила, бо насправді не мала ніякого товару. Кошти ошуканих людей шахрайка витратила на власні потреби.

Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.

По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська московитів перейшли кордон під Харковом, Києвом, Херсоном, Черніговом і Сумами.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.

В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок та дітей.

Веніамін Цвєтков

Источник: Компромат