Путін зустрівся із сином Кадирова



Читать на русском

Путін зустрівся із сином Кадирова
Путін зустрівся із сином Кадирова

Син чеченського керівника Рамзана Кадирова Ахмат прибув до Москви для зустрічі із диктатором Кремля Володимиром Путіним. Розмова двох політиків йшла переважно про минуле.

Об этом сообщает Слон РУ

Про це повідомили журналісти з пулу президента РФ. Путін повідав Кадирову-молодшому про його дідуся Ахмата-Хаджі Кадирова, його подвиги і життєвий шлях.

"Президент розповів Ахмату про його дідуся, про те, якими принципами він керувався і яким бачив майбутнє мирне життя, про що мріяв і думав, як почалася їхня дружба і як проходили їхні зустрічі", — передають прокремлівські ЗМІ подробиці зустрічі.

Кадиров-молодший обіймає посаду голови Ради регіонального відділення громадського руху дітей та молоді "Рух перших". Як зазначає преса, нещодавно він побрався і готується до весілля – цього моменту Путін урочисто приділив свою увагу.

Як зазначили російські ЗМІ, із федерального бюджету будуть виділені кошти у розмірі по 100 тисяч рублів кожній парі, яка саме 4 березня одружилася. Ці гроші будуть спрямовані на витрати, пов’язані з урочистістю одруження.

Атракціон небаченої щедрості на тлі "голих і босих російських солдатів" в Україні влаштував Путін, щоб особливо відзначити заручини сина Рамзана Кадирова.

Источник: News RU