У Кремлі відреагували на інформацію про те, що ФСБ готувала замах на Зеленського

У Кремлі відреагували на інформацію про те, що ФСБ готувала замах на Зеленського


Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков відреагував на заяву СБУ про те, що спецслужби запобігли замаху на президента Зеленського, який готувався на замовлення ФСБ

Дмитро Пєсков відмовився коментувати інформацію про те, що українські спецслужби затримали російських агентів, які готували замах президента Володимира Зеленського.

У Кремлі відреагували на інформацію про те, що ФСБ готувала замах на Зеленського

Дмитро Пєсков

"Ніяк не можу прокоментувати. Загалом, як ви розумієте, навряд чи можна сприймати як правдиву інформацію, яка йде із СБУ, тому нічого не можу сказати",

— заявив речник кремлівського диктатора.

Нагадаймо, портал "Коментарі" розповідав про те, що спецслужби України затримали російських агентів, які готували замах на президента Володимира Зеленського. Вони шукали вихід на службовців його охорони. Планувалося, що президента спочатку мають взяти у заручники, а потім і вбити.

Крім того, російські спецслужби планували вбити голову Головного управління розвідки Кирила Буданова. Як повідомили у СБУ, це планувалося зробити на Великдень. Агент російських спецслужб стежив за місцезнаходженням Буданова. Він мав передати координати місця, де він перебуває. За задумом, терористи туди хотіли вдарити ракетою. Після цього за допомогою дронів хотіли атакувати людей, а потім знову вдарити ракетою, щоб приховати інформацію про те, що на місці злочину були застосовані дрони.

Як повідомив голова СБУ Василь Малюк, у такий спосіб ФСБ хотіла зробити "подарунок" кремлівському диктатору на його інавгурацію. Але все обернулося феєричним провалом для спецслужб.

Крім того, відомо, що в Росії ненавидять Василя Малюка через те, що далекобійні дрони СБУ знищують російські НПЗ. Саме тому в терористичній Росії навіть окрили кримінальне провадження проти голови СБУ.


Похожие материалы (по тегу)