Кадиров назвав області, після захоплення яких Росія хоче змусити Україну підписати документи

Кадиров назвав області, після захоплення яких Росія хоче змусити Україну підписати документи


Рамзан Кадиров заявив, що Росії треба захопити цього місяця Одесу та Харків.

Голова Чеченської республіки Рамзан Кадиров після інавгурації Путіна заявив, що Росія захопить Одесу та Харків. Крім того, за словами лідера Чечні, далі Росія змусить Зеленського підписати "документи". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кадиров назвав області, після захоплення яких Росія хоче змусити Україну підписати документи

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

Рамзан Кадиров у своїй пропагандистській промові заявив, що Росія планує захопити більше територій України, зокрема Одесу на півдні та Харків на сході.

"Цього місяця треба забирати найближчу територію — обов’язково Одесу та Харків — потім змусити Зеленського підписати необхідні папери", — заявив Кадиров.

Кадиров не вперше заявляє про бажання окупувати Харків та Одесу. У 2023 році, чеченський лідер говорив, що Росія не хоче йти на мирні переговори, захопить усю територію України та дійде до Польщі.

Зазначимо, що сам Кадиров не бере участі у війні в Україні, а більшість чеченців залишили українську територію після кількох місяців війни. За постійні постановчі ролики в соціальних мережах щодо війни в Україні, кадирівців назвали "тікток-військами". Також у ЗМІ повідомляють, що Рамзан Кадиров невиліковно хворий, що нібито підтверджується зміною зовнішнього вигляду лідера Чечні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Кремль відмовляється від формули миру Зеленського. За його словами, Росія нібито готова йти на мирні переговори лише на "основі реалій".

Також "Коментарі" писали про американського письменника Стівена Кінга, який запропонував оригінально закінчити війну в Україні через двобій Зеленського та Путіна.