Під час бойового вильоту загинув льотчик Денис Кирилюк: лише 19 днів тому у нього народився син



Читать на русском

Під час бойового вильоту загинув льотчик Денис Кирилюк: лише 19 днів тому у нього народився син
Під час бойового вильоту загинув льотчик Денис Кирилюк: лише 19 днів тому у нього народився син

Під час бойового вильоту проти російських окупантів загинув льотчик Денис Кирилюк. Усього 19 днів тому у Героя народився син.

Об этом сообщает Русский слон

Про це повідомляє Миргородська міська рада . Зазначається, що Кирилюк загинув у ніч проти 28 березня під час виконання бойового завдання.

"Стало відомо ще про одну гірку втрату. З глибоким сумом повідомляємо, що 28 березня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув заступник командира ескадрильї – штурман авіаційної ескадрильї майор Денис Кирилюк", – йдеться у повідомленні.

Герой здійснив понад 80 бойових вильотів. З них 70 – під час повномасштабного вторгнення на знищення ворога.

"У серпні 2022 року Денис Миколайович "за особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі" був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Миргородська міська рада горе, сумуємо разом на годину скорботи. Вічна повага і пам’ять Герою! Герої не вмирають! Вони залишаються навіки в строю!" – йдеться у повідомленні поради.

Крім того, свій біль через смерть воїна висловили й інші близькі йому люди.

"Сьогодні вночі під час виконання бойового завдання загинув ще один український воїн, друг, побратим, коханий чоловік та батько... Кирилюк Денис Миколайович – льотчик однієї з бригад тактичної авіації Повітряних сил, яка захищає наше з вами українське небо. У 2011 році закінчив Харківський національний університет Повітряних сил Разом із сім’єю проживав у Миргородській області, захоплювався літаками з самого дитинства, любив рибалку і постійно хизувався своїми уловами рідним та близьким. знищення ворога За особисту мужність та самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі майора Дениса Кирилюка нагороджено високою державною нагородою – орденом "За мужність" ІІІ ступеня", – повідомив у Facebook Валентин Панчук.

За його словами, за свої героїчні вчинки та зразкове виконання військового обов’язку Героя також нагороджено нагородою президента України "За участь в АТО" і є власником вогнепальної зброї, яку отримав за свої заслуги від Міністерства оборони України.

"Ось нещодавно, 19 днів тому, з його обличчя неможливо було стерти посмішку, у нього народився син. А сьогодні самотніми залишилися дружина Дениса з маленькою дочкою та новонародженим сином... Ми просимо допомогти всіх небайдужих і тих, хто знав Дениса, і тих, хто не знав і завдячує йому життям у містах нашої матері-України, за те, що він робив без сну та відпочинку.Сім’я потребує допомоги та підтримки зараз. дітьми на руках. Вічна пам’ять тобі, друже! Льотчики не вмирають, вони просто йдуть у небо…" – зазначив Панчук.

Під час бойового вильоту загинув льотчик Денис Кирилюк: лише 19 днів тому у нього народився син. Фото

Источник: Компромат 2.0