У російському Тольятті спалахнув найбільший готель: мешканців довелося евакуювати



Читать на русском

У російському Тольятті спалахнув найбільший готель: мешканців довелося евакуювати

У російському Тольятті спалахнув найбільший готель: мешканців довелося евакуювати

У російському місті Тольятті Самарської області в ніч проти 11 лютого сталася масштабна пожежа. Горів найбільший готельний комплекс міста – площа, охоплена полум’ям, перевищила 800 кв. м.

У Росії заявили про евакуацію відвідувачів та двох постраждалих. Про це пишуть російські ЗМІ та пабліки.

У російському Тольятті спалахнув найбільший готель: мешканців довелося евакуювати. Фото і відео qkxiqdxiqdeihrant

"У Тольятті величезна пожежа. Горять готельний комплекс "Жара Beach Resort" і нічний клуб Nebo на площі 800 кв. м", – повідомляли російські пропагандисти.

Вони заплуталися в кількості відвідувачів, яких було евакуйовано з будівлі, що спалахнула. Поки одні видання пишуть, що "12 людей залишили будівлю самостійно", інші цитують заяву МНС РФ про евакуацію 20 учасників фестивалю "Жигулівська миля".

До ліквідації пожежі залучили понад 100 пожежників і не менш як три десятки техніки. При цьому, як уточнювали місцеві пабліки, під час гасіння пожежі рятувальники виявили, що у них виникла проблема з подачею води.

"Проблеми з подачею води так і не вирішили. Схоже, будівля згорить повністю", – бідкалися місцеві Telegram-канали під час пожежі.

Вони також повідомляли, що все місто затягнуло димом.

За словами представників місцевої влади, попередньою причиною займання, внаслідок якого готельний комплекс згорів практично повністю, нібито стало коротке замикання.