Продюсер Кондратюк припустив, що допоможе втікачеві Виннику повернути прихильність українців



Читать на русском

Продюсер Кондратюк припустив, що допоможе втікачеві Виннику повернути прихильність українців

Продюсер Кондратюк припустив, що допоможе втікачеві Виннику повернути прихильність українців

Телеведучий та музичний продюсер Ігор Кондратюк приспустив, чи є майбутнє в українському шоу-бізнесі у ще донедавна одних з найвідоміших артистів – співаків Олега Винника та Потапа, а також хореографа та телеведучого Влада Ями, які з початком великої війни чкурнули за кордон. З останнім Кондратюк багато років працював в журі телешоу "Україна має талант".

За словами Кондратюка, Влад Яма не може одноосібно прийняти рішення про повернення в Україну, бо несе відповідальність за свою родину.

Про це продюсер розповів в інтерв’ю.

"Влад поїхав в Америку і там залишився, більше нічого про нього не знаю, – каже Кондратюк. – Говорячи про Влада Яму, треба розуміти, що він сімейна людина, в нього є дружина та дитина. Якщо думаєте, що він міг сказати: так, все, кидаю вас і їду в Україну, то помиляєтеся. Люди, які воюють, мабуть, мають право його назвати негідником. Люди, які не воюють, на мій погляд, повинні розуміти наступне: що відбувається – треба запитувати у самого Влада Ями. Я за нього відповідати не буду".

Ігор Кондратюк припустив, що допоможе втікачу Олегу Виннику повернути прихильність українців qkxiqdxiqdeihrant

"Я сторонній спостерігач і можу лише поставити для себе "галочку" навпроти прізвища", – додав телеведучий.

Ігор Кондратюк припускає, що артисти-чоловіки, які виїхали від час війни за кордон і за це отримала добрячу порцію критики, все ж таки матимуть шанси повернути прихильність своєї аудиторії: "Чи зроблять кар’єру, коли повернуться додому Потап, Винник та Яма – велике питання. Скоріш за все, Виннику та Потапу це буде легше, бо можуть написати пару шлягерів, які візьмуть в ротацію. І це буде повернення. Щодо Влада Ями – не знаю".

"Хоча, знаєте, президент Зеленський вручив Віталію Козловському, який виступав на дні Перемоги в Москві в 2016 році, орден. Співаку, який вимовляв слова, що йому байдуже, чий Крим. Тому, ніколи не кажи "ніколи", – додав Кондратюк.