Скандал на Закарпатті: футболіста Миколу Сираша силою відправили на мобілізацію



Півзахисника закарпатського ‘Хуста’ Миколу Сираша силою мобілізували працівники ТЦК

Закарпатський ТЦК потрапив у новий скандал. Місцеві військкоми силоміць мобілізували спортсмена, якому ще не виповнилося 27 років.

Микола Сираш, футболіст місцевого клубу "Хуст", опинився у ТЦК проти своєї волі, повідомляє аккаунт футбольного клубу в Instagram.

Півзахисника закарпатського "Хуста" Миколу Сираша силою мобілізували працівники місцевого ТЦК. Його забрали просто з вокзалу 7 травня. Основний футболіст команди "Хуст", яка виступає у Першій лізі чемпіонату України з футболу, досяг віку 25 років. За новим законом про мобілізацію призовний поріг знижено з 27 до 25 років, проте цей закон офіційно набуде чинності лише 18 травня.

Це не зупинило працівників ТЦК, які забрали футболіста. Як повідомляють представники клубу, зв’язок з гравцем відсутній, а його подальша доля невідома. Також поширилася інформація, що чемпіонат Першої ліги може бути фактично зірваний, оскільки інші команди бояться приїжджати на матчі до Хусту через дії працівників місцевого ТЦК.

Нагадаймо, у Саксаганському ТЦК чоловік раптово помер під час підготовки до відправки у навчальний центр.

Також ми писали про адвоката, який надавав безоплатну правову допомогу у кримінальному провадженні: його затримали та примусово відправили до Одеського місцевого центру комплектування та підтримки.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у наших Telegram -канали та Facebook !