У Малайзії зіштовхнулись два військові гелікоптери: є загиблі



Авіакатастрофа

У Малайзії зіткнулися два вертольоти під час репетиції військового параду . Унаслідок авіакатастрофи повідомляють щонайменше про десятьох загиблих людей.

Про це пише ВВС.

Гелікоптери розбилися у місті Лумут, що в Малайзії, саме там розташована база військово-морських сил. Трагедія сталася о 09:30 за місцевим часом ( за Києвом – 04:30).

Зазначають, що пілоти двох повітряних суден AgustaWestland AW139 і Eurocopter Fennec не помітили один одного, коли заходили на маневр. Через це, один зачепив гвинт іншого, після чого обидва вертольоти впали та розбилися.

Повідомляють, що AgustaWestland AW139 із сімома людьми на борту, впав на бігову доріжку. Інший гелікоптер, Fennec M502-6, який перевозив інших трьох жертв, врізався в плавальний басейн неподалік ВМС Малайзії.

"Загибель усіх жертв була підтверджена на місці, а останки були відправлені до військового госпіталю [Лумута] для ідентифікації", — зазначили в Королівському флоті Малайзії.

Раніше писали, що 19 квітня у Червоногвардійському районі Ставропольського краю росії впав літак. Аварії зазнав російський бомбардувальник Ту-22м3, який ворог використовує для ударів по Україні. Джерела повідомили, що по російському бомбардувальнику поцілили з українського ЗРК С-200. Також місцева влада Ставропольського краю повідомила, що один член екіпажу літака загинув. Ним виявився командир. Ще одного льотчика шукають.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook!