Польські фермери анонсували блокаду ще одного ПП на польському кордоні



Польські фермери анонсували блокаду ще одного ПП на польському кордоні

Польські фермери анонсували блокаду ще одного ПП на польському кордоні

Польські протестувальники анонсують перекриття пункту пропуску "Корчова – Краківець" у період з 09:00 18 квітня до 09:00 20 квітня.

Протягом цього періоду пропускна здатність буде обмежена одним автомобілем на годину. Зазначається, що це не буде застосовуватися до гуманітарних і військових вантажів.

Про це повідомили у Державній митній службі. Згідно з повідомленням, з 18 квітня до 20 квітня можливе блокування вантажів, які в’їжджають в Україну через пункт пропуску "Корчова – Краківець", як наслідок запланованих заходів польської сторони.

У цей період пропускна здатність складатиме один автомобіль на годину за умови, що це не стосується гуманітарних і військових вантажів. Рух пасажирського транспорту (легкових автомобілів, автобусів) в обидва напрямки здійснюватиметься безперешкодно.

Пункт пропуску "Корчова – Краківець" є одним із двох маршрутів, які використовують для переміщення вантажного транспорту між Україною та Польщею. Пункт "Шегині – Медика" також активний, але він не приймає товари продуктової групи.

Зараз пункти пропуску "Ягодин – Дорогуськ" та "Рава-Руська – Гребенне" вже протягом майже півроку перебувають у блокаді, організованій протестувальниками. Напередодні, 16 квітня, польські фермери припинили блокувати рух вантажівок перед пунктом пропуску "Долгобичув – Угринів".